hívjon most:

+36 20 346 3682

Szúnyogirtás

Szúnyogirtás

+36 20 346 3682

Hogyan lépünk fel a szúnyogirtás során?

Zárt tértben a szúnyogirtás nagyon hatékony, mivel az egyedi szúnyogirtó alkalmazások után a kertevőirtó szakértő hidegköd képzéssel és ULV eljárással végzi a szúnyogirtást.

Kültéren melegköd képzéssel vagy ULV eljárással tesszük ugyanezt.

Napjainkban többféle szúnyog is fellelhető hazánkban, és ez a szám egyre csak nőni fog.

A nőstény szúnyog petéit száraz helyre teszi nyár végén, ősz elején, vízparton a vízi növényekre. Ezután a nőstény elpusztul, de a peték áttelelnek. Tavasszal az áradás után, ha legalább 8 fokos víz éri a petéket, majd visszahúzódik, megindul a fejlődési folyamat. Csípése kellemetlen viszketést hagy maga után, bármelyik élőlény vérével táplálkozik.

Fejlődése lassú kb. 10 hónap, ezért inkább állóvizekben találhatók meg, ahol a nőstény a felszínre teszi a petéit. Érdekes tény, hogy csak a nőstény táplálkozik vérrel, mely a peterakáshoz elengedhetetlen. Nem szeretik a közvetlen napfényt, az erősebb légmozgást, napnyugta után fokozottan aktívak.

Ha az Ön környezetét is ellepték a szúnyogok, ne késlekedjen! Vegye fel a kapcsoaltot a Profitox-al az alábbi elérhetőségek egyikén!

#ROVARIRTAS

Forrás: www.pxhere.com

Kövessen minket Facebookon is!

Hívjon minket bizalommal!

Hajdú-Bihar megye
Rovarirtás és rágcsálóirtás Debrecen, és egész Hajdú-Bihar megye területén! Gyors és hatékony kezelés akár megelőzés, akár kártevőirtás céljából!

hívjon most:

+36 20 346 3682
Kérjük, írja le a fennálló problémát és amint tudjuk, felvesszük önnel a kapcsolatot, vagy hívjon minket az alábbi telefonszámon!
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
vagy írjon nekünk email-t elérhetőséggel együtt a következő címre:
Köszönjük, megkaptuk levelét! Hamarosan válaszolni fogunk.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!