hívjon most:

+36 20 346 3682

Molyirtás

Molyirtás

+36 20 346 3682

A házilag molyirtás azért nem hatékony, mert az üzletekben kapható készítmények nem tartós hatásúak. A poloskairtás, csótányirtás és a hangyairtás is eltérő kezelést igényel, ugyanígy a molyirtásnak is megvan a maga megfelelő technikája.

Akár egyetlen molyirtó kezeléssel is megszüntethető a fertőzöttség legyen az ruhamoly, szűcsmoly, élelmiszermoly, ételmoly és a raktári moly. Gyakorlatilag az előkészület több időt vesz igénybe, mint maga a molyirtás.

Hogyan lépünk fel a molyirtás során?

Az előzetes felmérés és a megrendelővel való egyeztetés után a kezelés eltérő lehet. Így alkalmazunk légtérkezelést, gőzkezelést, füstképzést, permetezést, vagy párologtatást. Házipraktikákkal nem érdemes próbálkozni, mert a molyok addig is megrágják ruháit, élelmiszereit, sőt benne fejlődnek… A moly szinte minden megkárosíthat a spájzban, kamrában, vagy a ruhásszekrényben. A nőstény moly a táplálékul szánt anyag felszínére rakja petéit.

Hogyan terjed a moly?

Leggyakrabban passzív úton, de csak úgy be is repülhet egy helyiségbe. A hőmérséklet vagy páratartalom jelentősen befolyásolja életszínvonalukat, ezért érdemes gyakran szellőztetni.

Hogyan védekezhetek a moly ellen?

Szellőztessen gyakran, használjon szúnyoghálót.

További mollyal kapcsolatos kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot a Profitox valamelyik elérhetőségén!

#ROVARIRTAS

Forrás: www.pexels.com

Kövessen minket Facebookon is!

Hívjon minket bizalommal!

Hajdú-Bihar megye
Rovarirtás és rágcsálóirtás Debrecen, és egész Hajdú-Bihar megye területén! Gyors és hatékony kezelés akár megelőzés, akár kártevőirtás céljából!

hívjon most:

+36 20 346 3682
Kérjük, írja le a fennálló problémát és amint tudjuk, felvesszük önnel a kapcsolatot, vagy hívjon minket az alábbi telefonszámon!
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
vagy írjon nekünk email-t elérhetőséggel együtt a következő címre:
Köszönjük, megkaptuk levelét! Hamarosan válaszolni fogunk.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!