hívjon most:

+36 20 346 3682

Csótányirtás

Csótányirtás

+36 20 346 3682

Ismerje fel, hogy mivel áll szemben!

A csótányoknak több fajtáját különböztetjük meg, mint például a német csótány, amerikai csótány, vagy a konyhai csótány.

Hogyan kezeljük?

A profi csótányirtás háromféleképpen történhet: géllel, permetezéssel és ezek kombinációjával. Javasolt a megelőző csótányirtás akár otthonában, akár munkahelyén.

A csótányirtás módja eltér más, kártevők irtásának módjától, mint a poloskairtás, darázsirtás, légyirtás vagy molyirtás. Leginkább a hangyairtás módja áll legközelebb a csótányirtáshoz.

Fontos!

Csótányirtás után ajánlott a háziállatokat rövid ideig (legalább a szellőztetés idejére) távol tartani.

Profi csótányirtás biztonságos módon

A csótány leginkább passzív módon terjed, leggyakrabban élelmiszerek csomagolásával kerülhet be otthonába, az épületben csövekben közlekednek. Az állandó meleg kedvező feltételeket biztosít a csótányok elszaporodásához, de szinte minden körülményhez jól alkalmazkodnak, főleg a német csótány. Lakásban, üzemben, irodában, szinte mindenhol megtalálható. A csótány a világ egyik legjelentősebb kártevői közé tartozik.

Néhány szó a csótányról…

A csótány lapos és ovális testű rovar. Egy kifejlett példány elérheti a 15 mm-t is (csápok nélkül). Mindenevő, de rendkívül szívós állat, akár 6 hétig is bírja élelem nélkül. Vízigényük magas, ezért víz nélkül viszont napokon belül elpusztulnak. Szűk résekben húzzák meg magukat. A nőstény élete során 7 petetokot rak, melyekben egyenként 30 pete van. Ezek normál körülmények között 2 hónap alatt érik el a kifejlett állapotukat. Fénykerülők, és rejtőzködő életet élnek, éjjel aktívak. A német csótány fél-1 év alatt, míg a konyhai és az amerikai csótány 1-3 év alatt éri el az ivarérett kort.

Ha Ön csótány támadás áldozatává vált, keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén!

#ROVARIRTAS

Forrás: www.pexels.com

Kövessen minket Facebookon is!

Hívjon minket bizalommal!

Hajdú-Bihar megye
Rovarirtás és rágcsálóirtás Debrecen, és egész Hajdú-Bihar megye területén! Gyors és hatékony kezelés akár megelőzés, akár kártevőirtás céljából!

hívjon most:

+36 20 346 3682
Kérjük, írja le a fennálló problémát és amint tudjuk, felvesszük önnel a kapcsolatot, vagy hívjon minket az alábbi telefonszámon!
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
vagy írjon nekünk email-t elérhetőséggel együtt a következő címre:
Köszönjük, megkaptuk levelét! Hamarosan válaszolni fogunk.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!