hívjon most:

+36 20 346 3682

Patkányirtás

Patkányirtás

+36 20 346 3682

A patkányirtás az egyik leggyakoribb probléma. Kérje a Profitox szakértelmét!

A patkányirtás az előzetes állapotfelmérés után eltérő lehet. A csapdák kihelyezésétől megkezdve a mérgezett csalétekig több módszer is lehet, melyek eredményességét 7-10 naponta ellenőrizzük. Beltérben ma már irtószermentesen is lehet védekezni a patkányok ellen, mégpedig ultrahangos patkányriasztó vagy egérriasztó kihelyezésével. A berendezések 220V-ról 24 órán kersztül biztonságosan használhatók. Ezek kizárólag a patkányokat, egereket, nyesteket és egyéb rágcsálókat zavarja, így az emberi fül és a háziállatok számára nem hallható. A készülék 20.000-27.000 Hz közötti magas frekvenciát bocsát ki, ennek élettartama több mint 3 év.

A patkányok elleni védekezéssel egyidőben az egerek ellen is védekezhetünk.

Patkánycsapda vagy patkányláda kihelyezésével élve is befoghatók. A patkánycsapda kihelyezését érdemes dokumentálni az irtószer típusával együtt.

A patkányirtás minden esetben hatékony, ha a megrendelő is együttműködik a szakemberrel a siker érdekében.

A patkányok nagyon veszélyesek járványügyi szempontból, ugyanis nagyon sokféle fertőző betegséget terjeszthetnek. Érdemes észben tartani, hogy a patkány okos állat.

Néhány szó a patkányról…

A patkány mérete elérheti a 30 cm-t is és súlya akár 0,5 kg is lehet. Kiváló a szaglása szaglása, rendkívül ügyesen mászik és úszik. 3 hónapos korára eléri az ivarérett kort, egy alom 7-10 apró patkányból áll és élete során 15 almot is szülhet.

Hol találhatok patkányokat?

Csatornákban, trágyadombok környékén és szeméttelepek közelében, vízközelben. Ürülékükkel és vizeletükkel jelentős szerepet játszanak a fertőző betegségek terjesztésében.

Hogyan védekezhetek a patkány ellen?

Az első és legfontosabb a higiéniai intézkedések, éjszakai világítás kihelyezése, helyiségek megfelelő lezárása.

Önnek is gondja akadt a patkányokkal? Hívja a Profitox szakembereit az alábbi elérhetőségek egyikén!

#RAGCSALOIRTAS

Forrás: www.pxhere.com

Kövessen minket Facebookon is!

Hívjon minket bizalommal!

Hajdú-Bihar megye
Rovarirtás és rágcsálóirtás Debrecen, és egész Hajdú-Bihar megye területén! Gyors és hatékony kezelés akár megelőzés, akár kártevőirtás céljából!

hívjon most:

+36 20 346 3682
Kérjük, írja le a fennálló problémát és amint tudjuk, felvesszük önnel a kapcsolatot, vagy hívjon minket az alábbi telefonszámon!
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
vagy írjon nekünk email-t elérhetőséggel együtt a következő címre:
Köszönjük, megkaptuk levelét! Hamarosan válaszolni fogunk.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!