hívjon most:

+36 20 346 3682

Hangyairtás

Hangyairtás

+36 20 346 3682

Ismerje fel, hogy mivel áll szemben!

A Profitox gyors és hatékony hangyairtása környezetbarát módon; hangyairtó csapda vagy hangyacsapda kihelyezésével történik.

Néhány szó a hangyáról…

Méretük 1-2 mm, társas lények, hatalmas kolóniákban, hangyabolyban élnek. Ha egyszer elszaporodtak, nagyon nehéz őket kiirtani. A petéket a nagyszerű hím hangyák által megtermékenyített királynők termelik, melyek védelméről a többiek, azaz a katonák; ellátásukról pedig a dolgozó hangyák gondoskodnak. A hím és a nőstény egyedek szárnyas hangyák, a dolgozók pedig tökéletlen ivarszerű nőstények szárny nélkül. A hangyák kiirtása komoly szakmai tudást igényel, a házi praktikák gyakran nem hoznak tartós eredményt.

Hogyan történik a hangyamentesítés?

A hangyák rejtőzködő életet élnek, leggyakrabban a dolgozó hangyákat látjuk. A hangyairtás azon alapszik, hogy a hímeket nemzőképtelenné tesszük, melyek így nem tudják megtermékenyíteni a királynőt, így a hangyaboly néhány hét alatt kihal.

A fáraóhangya irtása csakis mérgezett csalétekkel történik.
A fáraóhangya világosbarna színű, a királynő mérete elérheti az 5 mm-t is. Egy királynő átlagosan 300 petét rak, és egy bolyban több királynő is van. A peték 6 hét alatt kelnek ki.

A házi hangya aeroszol palackkal, rovarirtó permettel, mérgezett csalétekkel, porozással, permetszerrel és gélezéssel történik.
Egy bolyban egy királynő van.

Kis fekete hangya a szabadban él, csak táplálékért jár be a házba. Minden királynőnek saját bolya van. A kis fekete hangya irtása mérgezett csalétekkel, permetezéssel és porzással történik. Könnyen felismerhető a felszínre hordott földhalomból.

A gyepi hangya a világosbarnától a feketéig bármilyen árnyalatú lehet.
Bolyuk a szabadban, föld alatt vagy korhadó fában található, ahol egy királynő van.

Ön sem tud megszabadulni a hangyáktól? Keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén!

#ROVARIRTAS

Kövessen minket Facebookon is!

Hívjon minket bizalommal!

Hajdú-Bihar megye
Rovarirtás és rágcsálóirtás Debrecen, és egész Hajdú-Bihar megye területén! Gyors és hatékony kezelés akár megelőzés, akár kártevőirtás céljából!

hívjon most:

+36 20 346 3682
Kérjük, írja le a fennálló problémát és amint tudjuk, felvesszük önnel a kapcsolatot, vagy hívjon minket az alábbi telefonszámon!
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
vagy írjon nekünk email-t elérhetőséggel együtt a következő címre:
Köszönjük, megkaptuk levelét! Hamarosan válaszolni fogunk.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!