hívjon most:

+36 20 346 3682

Darázsirtás

Darázsirtás

+36 20 346 3682

A darázsirtás fokozott figyelmet igényel. A leghatékonyabb a darázsfészek megkeresésével az egész fészket egyszerre elpusztítani.

Hogy megy a darázsirtás?

Beltérben hidegköd és ULV eljárással, nyílt területen melegköd képzéssel. Vagy porozással, amit a darazsak a lábukon visznek be a fészekbe, ezzel megölve a királynőt is.

A darázs…

Viszonylag nagytestű rovar, testük fekete és sárga színű. Erős rágó szájszervei vannak, fullánkját veszély esetén használja. A darazsak többféle fajtáját különböztetjük meg, mint a kecskedarázs és a német darázs, melyek hosszúsága elérheti a 20 mm-t, vagy a lódarázs, amely 35 mm is lehet. A darazsak kb. 4 hét alatt fejlődnek ki és akár 1 évig is élhetnek. Társas lények, kolóniákban élnek, melynek tagjai akár 5000 egyedet is számlálhatnak. A királynő petéket rak, a dolgozók pedig ellátják a királynőt és a fészket bővítik. Nappal aktívak, mely aktivitás az aktuális hőmérséklettől függ.

Hol találhatok darázsfészket?

Padlások, ablaktokok és fal találkozásánál pl…

A darázscsípés fájdalmas, erre érzékeny embereknél, nagyon komoly problémákat okozhat.

Gyors és hatékony darázsirtás miatt vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

#ROVARIRTAS

Kövessen minket Facebookon is!

Hívjon minket bizalommal!

Hajdú-Bihar megye
Rovarirtás és rágcsálóirtás Debrecen, és egész Hajdú-Bihar megye területén! Gyors és hatékony kezelés akár megelőzés, akár kártevőirtás céljából!

hívjon most:

+36 20 346 3682
Kérjük, írja le a fennálló problémát és amint tudjuk, felvesszük önnel a kapcsolatot, vagy hívjon minket az alábbi telefonszámon!
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
vagy írjon nekünk email-t elérhetőséggel együtt a következő címre:
Köszönjük, megkaptuk levelét! Hamarosan válaszolni fogunk.
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!